Da li ste nekada razmišljali da možete da dobijete internet prezentaciju za 1 dinar?

Bez autora
Nov 03 2010

Poslovni adresar bginfostrana.com će za Vas uraditi internet prezentaciju za 1 dinar. Potrebno je da zakupite jedan od ponudjenih hosting paketa: Start, Business, Premium preko bginfohostinga i naši dizajneri će za Vas izraditi internet prezentaciju u zavisnosti od zakupljenog hosting paketa za samo 1 din (+ pdv).Zakupom Start hosting paketa obezbedjujete kreiranje internet prezentacije od 2 strane (od čega je jedna strana kontakt strana) sa maksimalno postavljenih 5 fotografija po strani. Zakupom Business hosting paketa obezbedjujete kreiranje internet prezentacija od 3 strane (od čega je jedna strana kontakt strana) i maksimalno postavljenih 5 fotografija po strani...

Da li ste nekada razmišljali da možete da dobijete internet prezentaciju za 1 dinar?Poslovni adresar bginfostrana.com će za Vas uraditi internet prezentaciju za 1 dinar. Potrebno je da zakupite jedan od ponudjenih hosting paketa: Start, Business, Premium preko bginfohostinga i naši dizajneri će za Vas izraditi internet prezentaciju u zavisnosti od zakupljenog hosting paketa za samo 1 din (+ pdv).

Zakupom Start hosting paketa obezbedjujete kreiranje internet prezentacije od 2 strane (od čega je jedna strana kontakt strana) sa maksimalno postavljenih 5 fotografija po strani.

Zakupom Business hosting paketa obezbedjujete kreiranje internet prezentacija od 3 strane (od čega je jedna strana kontakt strana) i maksimalno postavljenih 5 fotografija po strani.

Premium hosting paket Vam obezbedjuje kreiranje internet prezentacije od 5 strana (od čega je jedna strana kontakt strana) i maksimalno 5 postavljenih fotografija po strani.

Bginfostrana je poslovni adresar Srbije koji se bavi promocijom firmi putem interneta. Za svaku firmu koja iskoristi akcijsku ponudu i kupi jedan od ponudjenih paketa, pored mogućnosti da dobije izradu sajta za 1 dinar ostvaruje i vaučer za besplatnu promociju firme u vidu kreiranja profila na poslovnom adresaru Srbije bginfostrana.com.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik